Category Archives: Vivix

Perokok Tegar Berhenti Merokok Akibat Penangan Vivix Shaklee?

Wow! Betul ke Vivix Shaklee boleh bantu perokok tegar berhenti merokok? Betul, dah ramai perokok tegar yang bertaubat tak mau merokok lagi. Sampaikan ada yang dah tak boleh bau asap rokok pun sekarang ni. Pelikkan? Macam susah nak diterima logik akal. Bukan ke selalu orang cakap orang yang nak berhenti merokok jangan duduk atau bercampur dengan kawan-kawan yang merokok. Sebab ... Read More »

Diabetes – Rawatan Awal Dan Pencegahan

DIABETES Melitus atau dikenali sebagai Kencing Manis bukanlah sejenis penyakit yang asing bagi masyarakat kita. Diabetes adalah dari perkataan Greek bermaksud “Melalui” dan Melitus perkataan Latin bermaksud “Madu”. Ia merujuk kepada kes gula yang muncul dalam air kencing. Malah beberapa kes pada zaman dahulu menemui semut memakan air kencing pesakit diabetes. Setiap hari tanpa disedari, kita mungkin berhadapan atau berdiri ... Read More »

Vivix Shaklee – Mahalnya, Berkesan Ke?

Ramai yang berminat nak beli Vivix Shaklee sebab nak dapatkan khasiatnya. Tapi bila diberitahu harga Vivix Shaklee masing-masing terkedu sekejap. Yup, Vivix adalah produk premium Shaklee so memang tak hairanlah kalau harganya mahal sampai macam tu sekali kan? Tapi, bagi yang serius nak sembuh dah tentu takkan berfikir panjang walau berapa pun harganya. Hakikatnya produk yang baik memang susah sikit ... Read More »

Vivix – Khasiat Dan Side Effect Vivix Shaklee

Vivix Shaklee atau lebih dikenali sebagai sirap Shaklee ialah produk terbaik yang pernah dihasilkan oleh saintis Shaklee. Ianya dihasilkan dengan bahan-bahan semulajadidengan kaedah yang sangat teliti dan telah diuji secara klinikal sangat berkesan dan selamat  kepada tubuh. Apakah Kandungan Vivix Shaklee? Vivix Shaklee dihasilkan daripada campuran unik unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Gabungan 4 ... Read More »

RAWATAN PENYAKIT GOUT

Salam semua..sebenarnya dah lama dah plan nak share tentang Gout ni..tapi banyak sangat halangannya..macam biasa la halangan paling besar ialah penyakit  malas..hehe..Alhamdulillah hari ni berjaya juga post entry penyakit Gout ni..:) APA ITU GOUT? Gout adalah keadaan dimana berlaku keradangan yang menyakitkan di tendon, sendi dan ianya membengkak. Sendi metatarsal-phalangeal di tapak kaki adalah tempat biasa terjadi. Ia mungkin gout ... Read More »

You might also likeclose