Category Archives: Vitamin Semulajadi

Vitamin Semulajadi Shaklee – Perbezaan vitamin semulajadi dan sintetik

Ramai yang tidak sedar betapa penting memilih vitamin semulajadi dan lebih suka membeli vitamin biasa yang terdapat di farmasi ataupun klinik kesihatan. Shaklee merupakan syarikat yang hanya mengeluarkan vitamin berasaskan semulajadi. Tak dinafikan, ramai yang ikut nasihat doktor, lagipun vitamin ni boleh dapat free kalau yang company cover kan? Dulu pun saya mcm tu jugak. Siap tanya kenapa doktor tak bagi ... Read More »

Vitamin Semulajadi VS Vitamin Sintetik

Perbezaan Antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik   Soalan paling kerap saya terima ialah ” Ape beza antara vitamin yang ade di pasaran & Vitamin Shaklee?”  so, saya nak kongsi serba sedikit tentang perbezaan vitamin yang ada dipasaran(kebanyakannya adalah vitamin sintetik) & vitamin Shaklee. Kadang-kadang tu ada pulak yang tanya apa beza vitamin Shaklee ni dan ubat-ubatan yang doktor bagi..hehe sabar ... Read More »

You might also likeclose