Category Archives: Vitalea for Children

VITAMIN UNTUK ANAK

Dah beberapa hari tak update blog..so hari ni saya nak share sikit tentang multivitamin Shaklee iaitu ‘Vita-Lea for Children Chewable’ untuk anak..sebab ramai yang ingat orang dewasa je yang perlu multivitamin ni..:) Kenapa anak anda perlukan vitamin tambahan? ~75% perkembangan otak anak berlaku semasa usia di bawah 3 tahun~ ~90% perkembangan otak kanak2 berlaku semasa usia 5 tahun~ ~85% kanak-kanak ... Read More »

Rahsia Lahirkan Anak Cerdik dengan OMEGA GUARD, CHEWABLE VITALEA & MEAL SHAKE!!

“Anak saya malas belajar”..”cikgu selalu mengadu anak saya kurang beri tumpuan dalam kelas”..”anak saya sering keletihan dan tidur bila disuruh belajar.. “ Ini adalah antara keluhan yang sering diutarakan oleh ibubapa disekeliling kita.. Apa yang anda lakukan untuk menjadikan anak anda CERDIK?.. Ramai ibu bapa yang seringkali terlepas pandang perkara ini. Ramai juga yang tidak tahu bahawa otak juga memerlukan ... Read More »

Vitamin Semulajadi VS Vitamin Sintetik

Perbezaan Antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik   Soalan paling kerap saya terima ialah ” Ape beza antara vitamin yang ade di pasaran & Vitamin Shaklee?”  so, saya nak kongsi serba sedikit tentang perbezaan vitamin yang ada dipasaran(kebanyakannya adalah vitamin sintetik) & vitamin Shaklee. Kadang-kadang tu ada pulak yang tanya apa beza vitamin Shaklee ni dan ubat-ubatan yang doktor bagi..hehe sabar ... Read More »

You might also likeclose