Category Archives: Vitalea

Persiapan Berpuasa Bagi Para Ibu Menyusu

Ibu Menyusu Kembali Bertenaga Dengan Set Mighty 3 Gem Shaklee Alhamdulillah masih dipanjangkan umur untuk mengharungi bulan Syaaban bermakna tinggal beberapa minggu je lagi nak sampai ke Ramadhan. Semoga Allah sampaikan hajat saya dan anda semua untuk bertemu bulan Ramadhan iaitu bulan penuh keberkatan. Kali ini saya nak share tentang set ibu menyusu shaklee. Untuk ibu-ibu yang menyusukan anak mesti ... Read More »

Perbezaan Vitalea Shaklee Dan Multivitamin Lain

Vitalea Shaklee Multivitamin Termaik Untuk Anda Dan Keluarga! Alhamdulillah masih dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan untuk update blog hari ni..kali ni saya nak sambung perkongsian tentang multivitamin hebat Shaklee iaitu Vitalea Shaklee..selalunye anda dengar cakap-cakap kawan-kawan atau orang-orang sekeliling je tentang Shaklee ni kan..hari ni saya akan sharekan fakta tentang perbezaan Vitalea Shaklee berbanding multivitamin lain di pasaran..:) PERBEZAAN VITALEA ... Read More »

NAK MULTIVITAMIN SEMULAJADI?

Vitalea Shaklee Multivitamin terbaik anda! Perlukan ambil Multivitamin? Apakah kelebihan makan Multivitamin? Multivitamin yang macam mana yang sesuai untuk saya? Hmm..ni adalah antara soalan-soalan popular yang saya sering terima daripada pelanggan, kawan-kawan dan saudara-mara..:) Perkara paling penting sekali tentang pengambilan multivitamin ini ialah ia akan membantu anda kelihatan lebih menarik, sihat, ceria dan bertenaga! Sebenarnya, anda tak perlu ambil pun ... Read More »

MASALAH KETIDAKSUBURAN

Masalah ketidaksuburan sering dikaitkan dengan kemandulan pada salah satu pasangan atau kedua-duanya. Bagi wanita, ketidaksuburan berlaku disebabkan kerana sel telur gagal dikeluarkan atau sel telur matang tidak dapat dihasilkan. Oleh itu tidak berlakunya ovulasi sehingga sel telur tidak masuk ke saluran telur yang menyebabkan tidak dapat terjadi pensenyawaan. Manakala bagi lelaki pula, ketidaksuburan sering disebabkan kerana tiada pengeluaran sperma pada ... Read More »

5 TIPS UNTUK BERJAYA DALAM PENYUSUAN SUSU IBU

Tengah hari tadi ade wedding kawan husband di KL..kebetulan saya duduk semeja dengan kawan husband(lelaki) yang baru dapat anak perempuan. .Dia datang dengan isteri dan baby dia la..sambil makan sempat la saya tanya.. Saya: comelnye baby..breastfeed lagi ke? Isteri A : a’ah, masih breastfeed. Saya: dah start buat stok susu ke? (si isteri baru habis pantang dan akan mula bekerja ... Read More »

You might also likeclose