Category Archives: Testimoni

Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Duit Semata-Mata

Testimoni Produk Shaklee

Bisnes Shaklee Bukan sekadar DUIT semata-mata! Banyak lagi yang korang akan dapat Antara yang akan buat korang makin teruja untuk buat bisnes shaklee ialah bila dapat feedback-feedback macam ni:   “Sis, kulit saya dah cantik balik Nasib baik saya cepat jumpa Set Kulit Cantik Shaklee. Scary betul rasanya bila membayangkan kulit yang berjerawat dan berlubang-lubang sebab salah guna produk dulu ... Read More »

Collagen Shaklee Berkesan ke?

Salam semua pembaca vitaminhalal.com. Hari ni saya nak share tentang pengalaman seorang kawan saya yang mengamalkan Collagen Shaklee. Kawan saya ni dah guna Shaklee. Nama dan identiti terpaksa dirahsiakan sebab kawan saya ni pemalu orangnya..:) Kawan saya ni mula try Collagen Shaklee masa shaklee buat promosi sebelum ni. Yang buatkan dia terpanggil untuk cuba sebab dah bermacam-macam produk kosmetik dan ... Read More »

Vivix – Khasiat Dan Side Effect Vivix Shaklee

Vivix Shaklee atau lebih dikenali sebagai sirap Shaklee ialah produk terbaik yang pernah dihasilkan oleh saintis Shaklee. Ianya dihasilkan dengan bahan-bahan semulajadidengan kaedah yang sangat teliti dan telah diuji secara klinikal sangat berkesan dan selamat  kepada tubuh. Apakah Kandungan Vivix Shaklee? Vivix Shaklee dihasilkan daripada campuran unik unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Gabungan 4 ... Read More »

GLA Complex Shaklee Bantu Percepatkan Kehamilan

GLA Complex Shaklee adalah produk pelbagai manfaat. Ia sangat-sangat digemari oleh ramai wanita kerana ia membantu merawat pelbagai masalah yang dihadapi mereka. Antara kelebihan GLA Complex Shaklee ialah membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita  dan seterusnya mempercepatkan kehamilan.Sedikit info tentang GLA Complex Shaklee di sini. Antara kelebihan GLA Shaklee ialah: Membantu masalah haid tidak teratur Menggalakkan kesihatan semasa kitaran Haid Menyokong ... Read More »

Meal Shakes Bantu Atasi Masalah Anak Sembelit

Anak Sembelit? Anda dah cuba macam2 cara tapi masih tak berhasil? Hmm, saya pasti ramai anda di luar sana yang pernah atau sedang menghadapi masalah  anak sembelit ni. Memang kesian bila tengok diorang ni dok meneran. Lagi kesian bile anak anda menangis fobia bila nak buang air besar. Saya pun pernah lalui pengalaman anak sembelit. Anak sulung saya start sembelit ... Read More »

You might also likeclose