Category Archives: Set Triple M

Testimoni set Triple M

salam semua.. Hari ni saya nak sharekan testimoni dari customer yang ambil trial pack Set Triple M..untuk makluman dia ambil Trial pack Set Triple M + Omega Guard…Customer saya ni fully breastfeed mom..dia ni ade 4 orang anak..anak-anak dia 3 hero dan sorang je girl..so anda tau la macam mane penatnye nak melayan 3 hero2 ni kan..dia ni orangnye kecik ... Read More »

Set Milk Booster – Set 3M Shaklee

Set 3M Shaklee bantu ramai ibu menyusu membanyakkan susu! Polisi Penyusuan Susu Ibu Malaysia; “Semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir hingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehinggan mencapai 2 tahun. Makanan pelengkap hanya diberikan kepada bayi mulai umur 6 bulan.” Alhamdulillah sejak kebelakangan ni dah ramai ibu dan bakal ibu yang memilih untuk menyusukan bayi ... Read More »

You might also likeclose