Category Archives: Set Kesuburan Shaklee

9 Tips Untuk Tingkatkan Kesuburan Lelaki

Lazimnya masalah kemandulan seringkali dikaitkan dengan wanita. Sebenarnya ramai yang terlepas pandang(atau buat2 tak nampak..hehe) bahawa tahap kesuburan lelaki juga menyumbang kepada masalah kemandulan.     Berhenti menuding jari sebaliknya carilah penyelesaiaannya..:)   Antara masalah kesuburan yang sering dihadapi lelaki ialah: Kekurangan jumlah sperma didalam air mani.   Tahap kelajuan sperma yang rendah – hanya sperma yang laju dan kuat ... Read More »

Set Kesuburan Shaklee – Bantu Percepatkan Kehamilan

Set Kesuburan Shaklee bantu cepatkan kehamilan?  Sejak saya buat entry tentang Set Kesuburan Shaklee, ramai pelanggan yang tanya saya “Betul ke Set Kesuburan Shaklee boleh bantu kehamilan?” “Bolehkah hamil dengan mengambil GLA sahaja?” Ok, sebenarnya macam ni..mengikut kajian yang dibuat oleh Harvard Medical School, pengambilan Multivitamin & Multimineral dikatakan dapat membantu meningkatkan tahap kesuburan seseorang. Jadi  bagi anda yang ingin hamil atau memiliki ... Read More »

MASALAH KETIDAKSUBURAN

Masalah ketidaksuburan sering dikaitkan dengan kemandulan pada salah satu pasangan atau kedua-duanya. Bagi wanita, ketidaksuburan berlaku disebabkan kerana sel telur gagal dikeluarkan atau sel telur matang tidak dapat dihasilkan. Oleh itu tidak berlakunya ovulasi sehingga sel telur tidak masuk ke saluran telur yang menyebabkan tidak dapat terjadi pensenyawaan. Manakala bagi lelaki pula, ketidaksuburan sering disebabkan kerana tiada pengeluaran sperma pada ... Read More »

GLA COMPLEX SHAKLEE VS EPO

Ramai dikalangan kawan-kawan dan pelanggan wanita saya  yang tanya ‘Shaklee ada EPO tak?’ Jawapannya, YA Shaklee pun ada EPO juga..tapi nama produk EPO Shaklee iala GLA complex Shaklee. Mula-mula sekali kita tengok dulu apa itu EPO.. EPO atau Evening Primrose Oil diekstrak dari pada bunga Evening Primerose. Ia mengandungi 25% asid lemak penting termasuklah Linoleic Acid(LA) dan Gamma-Linoleic  Acid(GLA). Asid ... Read More »

SET KESUBURAN SHAKLEE BANTU TINGKATKAN KESUBURAN!!

Hi, kali ini saya nak kongsi tentang set kesuburan shaklee. Ramai antara rakan-rakan dan pelanggan saya yang mengeluh dan sering bersedih kerana masih belum dikurniakan anak..dan saya rasa terpanggil untuk berkongsi khasiat Shaklee buat mereka yang ingin berusaha meningkatkan kesuburan.. Sebenarnya langkah pertama untuk meningkatkan kesuburan ialah memastikan kesihatan anda dan suami adalah dalam keadaan yang optimum terlebih dahulu..sebabnya kalau ... Read More »

You might also likeclose