Category Archives: Sembelit

Sembelit – Kenali Punca dan Cara Atasi Sembelit

Sembelit adalah salah satu petanda awal kanser. Justeru, berhati-hatilah sekiranya anda menghidap masalah sembelit. Sedikt info penting tentang sembelit yang perlu anda ketahui.. Apa Itu Sembelit? Anda mengalami sembelit sekirannya mempunyai simptom-simpton seperti di bawah: Kurang membuang air besar – kekerapan membuang air besar kurang daripada 3 kali seminggu Najis yang dihasilkan daripada pembuangan adalah keras Meneran semasa buang air ... Read More »

Meal Shakes Bantu Atasi Masalah Anak Sembelit

Anak Sembelit? Anda dah cuba macam2 cara tapi masih tak berhasil? Hmm, saya pasti ramai anda di luar sana yang pernah atau sedang menghadapi masalah  anak sembelit ni. Memang kesian bila tengok diorang ni dok meneran. Lagi kesian bile anak anda menangis fobia bila nak buang air besar. Saya pun pernah lalui pengalaman anak sembelit. Anak sulung saya start sembelit ... Read More »

Cara Atasi Anak Sembelit dengan Meal Shakes Shaklee

 Dalam Entry kali ini saya ingin kongsikan cara atasi anak sembelit dengan Meal Shakes Shaklee. Μasalah sembelit dikalangan kanak-kanak memang kerap berlaku.  Anak sulung  saya pun   pernah mengalaminya. Kalau diingatkan balik masa tu memang kesian sangat sebab dia memang meneran sunggu-sungguh tapi tak berjaya juga buang air besar..Anak saya mula fobia untuk buang air besar bila dia meneran sampai ... Read More »

Meal Shakes Shaklee – Minuman Kesihatan Anak Anda dan Keluarga

Promosi Meal Shakes Shaklee – Beli 6 percuma 1 Salam semua pembaca blog vitaminhalal..Sempena promo meal shakes Shaklee bulan jun 2013 ni, saya nak sharekan minuman favourite anak-anak saya dan ramai pelanggan kami..yang buatkan ramai pelanggan kami suka sangat dan repeat order Meal Shakes Shaklee ni ialah sebab ianya sangat mudah dibancuh dan rasa French Vanillanya yang sangat sedap..Meal Shakes ... Read More »

You might also likeclose