Category Archives: Performance Drink

Persediaan Berpuasa Hebat Dengan Set Mighty 3 Gems

Apakah Persediaan Berpuasa anda? Sempena Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi, pasti ramai anda di luar sana yang tercari-cari formula atau petua untuk kekal bertenaga semasa menjalani ibadah puasa. Sepanjang bulan puasa makanan-makanan sunnah menjadi pilihan utama semua umat Islam. Masa ni la kita dapat tengok ramai yang berebut-rebut nak borong kurma, kismis dan yang lain-lain kerana ingin merebut ... Read More »

Kelebihan Performance Drink Shaklee Berbanding Minuman Isotonik Lain

Kekal Hidrat dan Bertenaga dengan Performance Drink Shaklee Anda selalu minum minuman Isotonik untuk kekal bertenaga selepas penat melakukan aktiviti kegemaran mahupun harian anda? Adakah anda rasa minuman isotonic anda yang paling hebat? Kalau jawapan anda ‘Ya’ dah sampai masanya untuk anda fikirkan semula. Kenapa saya cakap macam tu? Sebab saya nak share dengan anda semua tentang kelebihan minuman Performance ... Read More »

Persiapan Berpuasa Bagi Para Ibu Menyusu

Ibu Menyusu Kembali Bertenaga Dengan Set Mighty 3 Gem Shaklee Alhamdulillah masih dipanjangkan umur untuk mengharungi bulan Syaaban bermakna tinggal beberapa minggu je lagi nak sampai ke Ramadhan. Semoga Allah sampaikan hajat saya dan anda semua untuk bertemu bulan Ramadhan iaitu bulan penuh keberkatan. Kali ini saya nak share tentang set ibu menyusu shaklee. Untuk ibu-ibu yang menyusukan anak mesti ... Read More »

Vitamin Semulajadi VS Vitamin Sintetik

Perbezaan Antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik   Soalan paling kerap saya terima ialah ” Ape beza antara vitamin yang ade di pasaran & Vitamin Shaklee?”  so, saya nak kongsi serba sedikit tentang perbezaan vitamin yang ada dipasaran(kebanyakannya adalah vitamin sintetik) & vitamin Shaklee. Kadang-kadang tu ada pulak yang tanya apa beza vitamin Shaklee ni dan ubat-ubatan yang doktor bagi..hehe sabar ... Read More »

You might also likeclose