Category Archives: Omega Guard Shaklee

RAWAT EKZEMA DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Ekzema – Atasinya dengan Omega Guard Shaklee Assalamualaikum semua.. Sempena dengan promosi  Shaklee Omega Guard ‘Buy 6 free 1’ sepanjang bulan februari 2013 ni saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai cara merawat ekzema dengan Shaklee Omega Guard. .sebelum tu, jom baca dulu apa sebenarya ekzema sebab ramai yang tidak sedar mereka sendiri atau anak  mereka adalah penghidap eczema.. Apa itu ... Read More »

Rahsia Lahirkan Anak Cerdik dengan OMEGA GUARD, CHEWABLE VITALEA & MEAL SHAKE!!

“Anak saya malas belajar”..”cikgu selalu mengadu anak saya kurang beri tumpuan dalam kelas”..”anak saya sering keletihan dan tidur bila disuruh belajar.. “ Ini adalah antara keluhan yang sering diutarakan oleh ibubapa disekeliling kita.. Apa yang anda lakukan untuk menjadikan anak anda CERDIK?.. Ramai ibu bapa yang seringkali terlepas pandang perkara ini. Ramai juga yang tidak tahu bahawa otak juga memerlukan ... Read More »

Kelebihan Omega Guard @ Minyak Ikan Shaklee

Kelebihan minyak ikan Omega Guard Shaklee Ramai yang tertanya-tanya “Shaklee ada minyak ikan ke?” so, saya pun jawab la “ade, tapi nama minyak ikan Shaklee ialah Omega Guard”.  Rasanya ramai yang dah tau tentang kebaikkan minyak ikan ni yang amat bagus untuk kecerdasan otak dan kesihatan jantung kan? Hari ni saya ceritakan kelebihan tentang produkOmega Guard atau minyak ikan Shaklee ... Read More »

Vitamin Semulajadi VS Vitamin Sintetik

Perbezaan Antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik   Soalan paling kerap saya terima ialah ” Ape beza antara vitamin yang ade di pasaran & Vitamin Shaklee?”  so, saya nak kongsi serba sedikit tentang perbezaan vitamin yang ada dipasaran(kebanyakannya adalah vitamin sintetik) & vitamin Shaklee. Kadang-kadang tu ada pulak yang tanya apa beza vitamin Shaklee ni dan ubat-ubatan yang doktor bagi..hehe sabar ... Read More »

You might also likeclose