Category Archives: Omega Guard Shaklee

Set Minda Genius Untuk Anak Pintar Dengan Omega Guard Shaklee

Minda Genius Anak Pintar

dikatakan mempunyai neuron yang lebih aktif dan saling berhubung berbanding anak-anak lain. Masalahnya macam mana nak rangsang supaya ?   Perkara paling penting untuk merangsang agar ialah dengan membekalkan semua nutrisi yang diperlukan oleh otak. Antara nutrisi utama yang penting untuk perkembangan otak ialah asid lemak , protein, karbohidrat, vitamin dan mineral. Seperti yang diketahui ramai sumber-sumber makanan yang mengandungi ... Read More »

Omega Guard – Minyak Ikan Terbaik

Tips Memilih minyak ikan yang bagus dan selamat “Hmm banyaknya minyak ikan kat farmasi ni..ada macam-macam jenama pulak tu..ada yang mahal dan ada jugak yang murah..mana satu yang paling bagus yek?” Pernah alami situasi macam ni? Saya percaya anda juga pernah tertanya-tanya soalan yang sama. Dulu saya selalu pening bila perlu memilih minyak ikan untuk keluarga. Tapi sekarang saya dah ... Read More »

5 CARA UNTUK MERAWAT GOUT

gout, sakit sendi,vitamin sendi,vitamin untuk sendi,

Salam semua..sebenarnya dah lama dah plan nak share tentang Gout ni..tapi banyak sangat halangannya..macam biasa la halangan paling besar ialah penyakit  malas..hehe..Alhamdulillah hari ni berjaya juga post entry penyakit Gout ni..:) APA ITU GOUT? Gout adalah keadaan dimana berlaku keradangan yang menyakitkan di tendon, sendi dan ianya membengkak. Sendi metatarsal-phalangeal di tapak kaki adalah tempat biasa terjadi. Ia mungkin gout ... Read More »

Makanan tambahan terbaik untuk anak sering jatuh sakit

Meal Shake dan Omega Guard Shaklee adalah pilihan kegemaran bagi kebanyakan ibu buat anak-anak tersayang. Kedua-dua produk ini adalah antara produk yang LARIS dipasaran..keadua-duanya ibarat kembar tak seiras..hihi..anda nak tau kenapa?? Meal shake dan Omega Guard Shaklee adalah kombinasi yang sangat hebat untuk anak-anak anda yang sering demam, selsema, batuk atau pun lelah.. Kebaikan Shaklee Meal shakes? ·         Membekalkan sekurang-kurangnya 35% ... Read More »

Khasiat dan Kebaikan Omega Guard Shaklee

Ramai kawan-kawan dan keluarga saya yang bertanya..”Omega Guard tu ape?”..ape Khasiat Atau  Kebaikan kalau makan Omega Guard?” Dan kebetulan bulan ini Shaklee adakan promosi produk Omega Guard..so hari ni saya nak share sikit tentang khasiat dan kelebihan vitamin yang terhangat dipasaran ni..Kalau anda semua nak tahu, Omega Guard ni ada banyak sangat khasiatnya..Tersangatlah rugi kalau anda tak dapatkan sebotol untuk ... Read More »

You might also likeclose