Category Archives: Mighty 3 Gems

Persediaan Berpuasa Hebat Dengan Set Mighty 3 Gems

Apakah Persediaan Berpuasa anda? Sempena Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi, pasti ramai anda di luar sana yang tercari-cari formula atau petua untuk kekal bertenaga semasa menjalani ibadah puasa. Sepanjang bulan puasa makanan-makanan sunnah menjadi pilihan utama semua umat Islam. Masa ni la kita dapat tengok ramai yang berebut-rebut nak borong kurma, kismis dan yang lain-lain kerana ingin merebut ... Read More »

Persiapan Berpuasa Bagi Para Ibu Menyusu

Ibu Menyusu Kembali Bertenaga Dengan Set Mighty 3 Gem Shaklee Alhamdulillah masih dipanjangkan umur untuk mengharungi bulan Syaaban bermakna tinggal beberapa minggu je lagi nak sampai ke Ramadhan. Semoga Allah sampaikan hajat saya dan anda semua untuk bertemu bulan Ramadhan iaitu bulan penuh keberkatan. Kali ini saya nak share tentang set ibu menyusu shaklee. Untuk ibu-ibu yang menyusukan anak mesti ... Read More »

Kekal Cergas Berpuasa Dengan Mighty 3 Gems Shaklee

Mighty 3 Gems Shaklee – Sahur Sempurna untuk Kekal Cergas sepanjang Hari Assalamualaikum semua..mungkin ada diantara anda yang sedang sibuk mengganti puasa sekarang ni atau pun mungkin juga anda sedang sibuk mengejar pahala puasa sunat rejab selain..so, macam mana energy anda masa puasa ni ye? adakah masih kekal cergas dan bertenaga atau semakin lemah dan lesu? Okay, kali ni saya ... Read More »

Puasa – Persoalan Menghadapi Ramadhan

Assalamualaikum semua pembaca blog vitaminhalal, saya sharekan video tentang Persoalan Puasa oleh Ustaz Azhar Idrus. Semoga Perkongsian Video ini membantu menjawab sedikit sebanyak persoalan puasa anda. Marilah bersama-sama kita tambahkan ilmu untuk memperbaiki amalan kita bersama. Selamat berpuasa ye.. Video UAI tentang Persoalan Puasa [media url=”http://www.youtube.com/watch?v=LJw2EAAaBN8″ width=”400″ height=”200″ jwplayer=”controlbar=bottom”] Sedikit info tentang Puasa dan Ramadhan. 1. (a) Makna puasa. Puasa ... Read More »

Vitamin Semulajadi VS Vitamin Sintetik

Perbezaan Antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik   Soalan paling kerap saya terima ialah ” Ape beza antara vitamin yang ade di pasaran & Vitamin Shaklee?”  so, saya nak kongsi serba sedikit tentang perbezaan vitamin yang ada dipasaran(kebanyakannya adalah vitamin sintetik) & vitamin Shaklee. Kadang-kadang tu ada pulak yang tanya apa beza vitamin Shaklee ni dan ubat-ubatan yang doktor bagi..hehe sabar ... Read More »

You might also likeclose