Category Archives: Meal Shake

Resepi Istimewa ESP Shaklee

Salam semua..hari ni saya nak sharekan resepi istimewa untuk jadikan ESP Shaklee anda lazat sangat-sangat..sebenarnya ada banyak cara untuk bancuh ESP  Shaklee tapi ni adalah sebahagian resepi yang rugi kalau anda tak cuba..:) Perkara yang paling penting sekali ialah anda kene tahu pantang larang ESP Shaklee ni dulu.. Pantang –larangnye ialah..jeng..jeng..jeng.. JANGAN GUNAKAN AIR PANAS! Cara yang betul untuk bancuh ... Read More »

Makanan tambahan terbaik untuk anak sering jatuh sakit

Meal Shake dan Omega Guard Shaklee adalah pilihan kegemaran bagi kebanyakan ibu buat anak-anak tersayang. Kedua-dua produk ini adalah antara produk yang LARIS dipasaran..keadua-duanya ibarat kembar tak seiras..hihi..anda nak tau kenapa?? Meal shake dan Omega Guard Shaklee adalah kombinasi yang sangat hebat untuk anak-anak anda yang sering demam, selsema, batuk atau pun lelah.. Kebaikan Shaklee Meal shakes? ·         Membekalkan sekurang-kurangnya 35% ... Read More »

Rahsia Lahirkan Anak Cerdik dengan OMEGA GUARD, CHEWABLE VITALEA & MEAL SHAKE!!

“Anak saya malas belajar”..”cikgu selalu mengadu anak saya kurang beri tumpuan dalam kelas”..”anak saya sering keletihan dan tidur bila disuruh belajar.. “ Ini adalah antara keluhan yang sering diutarakan oleh ibubapa disekeliling kita.. Apa yang anda lakukan untuk menjadikan anak anda CERDIK?.. Ramai ibu bapa yang seringkali terlepas pandang perkara ini. Ramai juga yang tidak tahu bahawa otak juga memerlukan ... Read More »

Shaklee Meal Shake Membantu Masalah Anak Kurang Selera Makan

Assalamulaikum semua.. Minggu lepas saya dan keluarga ada buat majlis makan-makan sempena majlis hari lahir putera & puteri kami..masa tu ade seorang kenalan keluarga kami yang mengadu anak mereka kurang selera makan dan sangat memilih makanan..selain dari itu, anak dia juga mengalami masalah berat badan dibawah garisan(underweight)..so hari ni saya nak kongsikan kepada anda semua yang mungkin mengalami masalah yang ... Read More »

Vitamin Semulajadi VS Vitamin Sintetik

Perbezaan Antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik   Soalan paling kerap saya terima ialah ” Ape beza antara vitamin yang ade di pasaran & Vitamin Shaklee?”  so, saya nak kongsi serba sedikit tentang perbezaan vitamin yang ada dipasaran(kebanyakannya adalah vitamin sintetik) & vitamin Shaklee. Kadang-kadang tu ada pulak yang tanya apa beza vitamin Shaklee ni dan ubat-ubatan yang doktor bagi..hehe sabar ... Read More »

You might also likeclose