Category Archives: Keahlian Shaklee

7 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Online

Ahli Shaklee Online

Fenomena  dah melanda warga Malaysia. Bermula bulan Oktober 2013 yang lalu  telah pun melancarkan dengan secara rasminya Website . Ini bermakna semakin mudahlah nak buat Pembelian Online dan . So, bermulalah ‘ Hanya Di Hujung Jari’. Semua hanya perlu login di menggunakan ID dan Kata Laluan yang telah diberikan. Selain daripada membuat Pembelian Online dan , juga boleh melihat maklumat ... Read More »

Cara Jadi Ahli Shaklee

Cara Jadi Ahli Shaklee

Hampir setiap hari pasti ada yang bertanya dengan kami ‘Bagaimana ?’. So kali ni saya nak share langkah demi langkah mendaftar sebagai . Alhamdulillah, maksudnya semakin ramai yang sedar tentang keistimewaan produk dan perbezaannya berbanding produk-produk dan syarikat MLM yang lain. ialah sebuah organisasi yang memfokuskan kepada kepentingan memperbaiki tahap kesihatan semua individu. sanggup menghabiskan beratus-ratus juta hanya untuk R&D ... Read More »

Senarai Cawangan Shaklee

Cawangan Shaklee

Ramai yang tanya pada saya ‘ Kedai Puan di mana ye?’ Maaf ye, saya buat bisnes ni secara online je. Saya tiada premis khusus. Since ramai yang berminat nak pergi dan lihat sendiri produk-produk , saya kongsikan kepada anda senarai alamat ibu pejabat dan A-3A-02, Empire Tower Empire Subang, Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan Waktu Perniagaan Isnin ... Read More »

Diari Seorang Pengedar Shaklee

Pengedar Shaklee

Perkongsian saya yang pertama untuk tahun 2014. Kali ni saya nak share tentang Diari Seorang yang sungguh indah tetapi penuh cabaran.:) Ramai yang bagi alasan tak cukup masa nak buat bisnes sebab selalu balik lambat dan lepas tu sibuk uruskan keluarga dan urusan rumah pula. Macam mana saya tau? saya pun pernah gunakan alasan yang sama jugak.:) Saya yang dulu ... Read More »

Kenapa Saya Pilih Shaklee?

Kenapa Saya Pilih Shaklee

Kali ni saya rasa terpanggil untuk kongsikan ‘?’ walaupun sebenarnya ada banyak sangat MLM lain kat luar sana. Kisah saya dan bermula pada tahun 2011. Masa tu saya sedang berpantang anak ke-2. Masa berpantang anak ke-2 saya memang banyak sangat masa terluang sebab syarikat peruntukkan cuti bersalin selama 3 bulan. Yang buatkan masa berpantang saya tu sangat banyak masa terluang ... Read More »

You might also likeclose