Category Archives: GLA Complex Shaklee

GLA Complex Shaklee Bantu Percepatkan Kehamilan

GLA Complex Shaklee adalah produk pelbagai manfaat. Ia sangat-sangat digemari oleh ramai wanita kerana ia membantu merawat pelbagai masalah yang dihadapi mereka. Antara kelebihan GLA Complex Shaklee ialah membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita  dan seterusnya mempercepatkan kehamilan.Sedikit info tentang GLA Complex Shaklee di sini. Antara kelebihan GLA Shaklee ialah: Membantu masalah haid tidak teratur Menggalakkan kesihatan semasa kitaran Haid Menyokong ... Read More »

MASALAH KETIDAKSUBURAN

Masalah ketidaksuburan sering dikaitkan dengan kemandulan pada salah satu pasangan atau kedua-duanya. Bagi wanita, ketidaksuburan berlaku disebabkan kerana sel telur gagal dikeluarkan atau sel telur matang tidak dapat dihasilkan. Oleh itu tidak berlakunya ovulasi sehingga sel telur tidak masuk ke saluran telur yang menyebabkan tidak dapat terjadi pensenyawaan. Manakala bagi lelaki pula, ketidaksuburan sering disebabkan kerana tiada pengeluaran sperma pada ... Read More »

Vitamin Untuk Diabetes : Kawal Gula Dalam Darah Dengan Vitamin Semulajadi dan Terbukti Berkesan

Vitamin Untuk Diabetes - Vivix Shaklee

Hmm, puas fikir apa yang nak di share hari ni. Tiba-tiba dapat ilham nak share tentang vitamin untuk diabetes. Itupun sebab teringat tadi masa hantar mak & ayah gi  airport untuk tunaikan umrah terdengar makcik(adik ipar ayah) cakap yang doctor diagnose dia dah ade diabetes. So dia memang risau sangat nak-nak badan dia pun agak berisi dia takut tu intro ... Read More »

GLA COMPLEX SHAKLEE VS EPO

Ramai dikalangan kawan-kawan dan pelanggan wanita saya  yang tanya ‘Shaklee ada EPO tak?’ Jawapannya, YA Shaklee pun ada EPO juga..tapi nama produk EPO Shaklee iala GLA complex Shaklee. Mula-mula sekali kita tengok dulu apa itu EPO.. EPO atau Evening Primrose Oil diekstrak dari pada bunga Evening Primerose. Ia mengandungi 25% asid lemak penting termasuklah Linoleic Acid(LA) dan Gamma-Linoleic  Acid(GLA). Asid ... Read More »

SET KESUBURAN SHAKLEE BANTU TINGKATKAN KESUBURAN!!

Hi, kali ini saya nak kongsi tentang set kesuburan shaklee. Ramai antara rakan-rakan dan pelanggan saya yang mengeluh dan sering bersedih kerana masih belum dikurniakan anak..dan saya rasa terpanggil untuk berkongsi khasiat Shaklee buat mereka yang ingin berusaha meningkatkan kesuburan.. Sebenarnya langkah pertama untuk meningkatkan kesuburan ialah memastikan kesihatan anda dan suami adalah dalam keadaan yang optimum terlebih dahulu..sebabnya kalau ... Read More »

You might also likeclose