Category Archives: Garlic Complex Shaklee

TINGKATKAN KESIHATAN JANTUNG DENGAN GARLIC SHAKLEE

Assalamualaikum semua…malam ni rasa penat sikit sebab tadi pergi kenduri tahlil keluarga..Alhamdulillah majlis tadi semuanya berjalan lancar..kalau ikutkan badan ni memang nak masuk tido je..tapi dah janji dengan diri sendiri untuk update blog malam ni..so, hari ni saya nak share sikit tentang produk istimewa Shaklee yang mungkin ramai tak tahu lagi kehebatannya..bagi yang dah pernah amalkan memang confirm berpuas hati..:) ... Read More »

Vitamin Semulajadi VS Vitamin Sintetik

Perbezaan Antara Vitamin Semulajadi dan Vitamin Sintetik   Soalan paling kerap saya terima ialah ” Ape beza antara vitamin yang ade di pasaran & Vitamin Shaklee?”  so, saya nak kongsi serba sedikit tentang perbezaan vitamin yang ada dipasaran(kebanyakannya adalah vitamin sintetik) & vitamin Shaklee. Kadang-kadang tu ada pulak yang tanya apa beza vitamin Shaklee ni dan ubat-ubatan yang doktor bagi..hehe sabar ... Read More »

You might also likeclose