Category Archives: ESP Shaklee

MAKANAN UNTUK TINGKATKAN KESUBURAN

Antara makanan yang dapat tingkatkan kesuburan ialah: Betik Ialah antara jenis buah yang kaya dengan vitamin C. Vitamin C merupakan antioksida yang baik untuk tubuh. Ia juga dikatakan berupaya meningkatkan jumlah dan tahap  kesuburan sperma. Jadi amalkan buah betik dalam menu harian dan 500mg vitamin C untuk kesihatan. Kerang Kerang ialah makanan laut yang tinggi kandunagn zink. Kekurangan nutrient zink ... Read More »

RAWAT EKZEMA DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Ekzema – Atasinya dengan Omega Guard Shaklee Assalamualaikum semua.. Sempena dengan promosi  Shaklee Omega Guard ‘Buy 6 free 1’ sepanjang bulan februari 2013 ni saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai cara merawat ekzema dengan Shaklee Omega Guard. .sebelum tu, jom baca dulu apa sebenarya ekzema sebab ramai yang tidak sedar mereka sendiri atau anak  mereka adalah penghidap eczema.. Apa itu ... Read More »

SOALAN-SOALAN POPULAR MENGENAI ESP SHAKLEE

Apa yang best sangat tentang ESP Shaklee ni sampaikan  semua orang berebut nak dapatkannya??? Kalau anda adalah seseorang yang amat mementingkan kecantikan, kesihatan dan dalam masa yang sama ingin kekal bertenaga sepanjang hari, ESP Shakleeadalah jawapannya! FYI,  ESP SHAKLEE ADALAH HOT SELLING / BEST SELLER/ POPULAR PRODUCT dalam Shaklee!! Kesemua soalan yang bermain-main difikiran anda mengenai ESP Shaklee akan terjawab ... Read More »

Set Penyusuan Shaklee – Rahsia Kejayaan Penyusuan Anak Sehingga 2 Tahun

Bila keluar berjalan & dengan keluarga kami selalu terserempak dengan ibu/ayah yang memberi  bayi mereka susu formula. Saya & suami selalu cakap “kesiannye bayi  tu kan..kecik-kecik lagi dah kene minum susu formula..” Kekadang di hospital pun sama jugak..ada masanya saya ringankan mulut bertanya jugak kat ibu tersebut.. saya:      kenapa x breastfeed yek..? S ibu A:  susu tak cukup.. saya ... Read More »

Kebaikan dan Kelebihan ESP Shaklee

ESP Shaklee atau Energizing Soy ProteinShaklee merupakan makanan tambahan yang membekalkan protein penting untuk badan. Ada apa dengan protein? Protein adalah nutrient terpenting dalam badan kita. Kulit, rambut, otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone dan sel-sel kita semuanya terdiri dari protein. Badan kita bergantung kepada protein untuk membina sel-sel baru bagi menggantikan tisu badan yang rosak. Penyakit – penyakit Akibat Kekurangan ... Read More »

You might also likeclose