Category Archives: ESP Shaklee

5 TIPS UNTUK BERJAYA DALAM PENYUSUAN SUSU IBU

Tengah hari tadi ade wedding kawan husband di KL..kebetulan saya duduk semeja dengan kawan husband(lelaki) yang baru dapat anak perempuan. .Dia datang dengan isteri dan baby dia la..sambil makan sempat la saya tanya.. Saya: comelnye baby..breastfeed lagi ke? Isteri A : a’ah, masih breastfeed. Saya: dah start buat stok susu ke? (si isteri baru habis pantang dan akan mula bekerja ... Read More »

Vitamin Untuk Diabetes : Kawal Gula Dalam Darah Dengan Vitamin Semulajadi dan Terbukti Berkesan

Vitamin Untuk Diabetes - Vivix Shaklee

Hmm, puas fikir apa yang nak di share hari ni. Tiba-tiba dapat ilham nak share tentang vitamin untuk diabetes. Itupun sebab teringat tadi masa hantar mak & ayah gi  airport untuk tunaikan umrah terdengar makcik(adik ipar ayah) cakap yang doctor diagnose dia dah ade diabetes. So dia memang risau sangat nak-nak badan dia pun agak berisi dia takut tu intro ... Read More »

Vitamin Tambah Tenaga – Macam Mana Nak Jadi Bertenaga Sepanjang Hari

‘Penatnye’…Ini adalah antara perkataan yang sering kedengaran daripada semua wanita terutama yang telah bergelar ibu..dengan tugasan rumah tangga yang perlu dibuat, anak-anak yang perlu dilayan..tambah memenatkan lagi kalau anda bekerja..tu belum ditambah dengan En Suami yang minta perhatian jugak lagi..:)..Hmm.. Allah je la yang tahu betapa penatnya kita setiap hari..kalau badan kita boleh bercakap mesti dia pun mengeluh kepenatan jugak ... Read More »

SET PENYUSUAN SHAKLEE – BANYAKKAN SUSU DAN KEKAL AKTIF

Banyakkan susu dan kekal aktif sepanjang hari dengan Set Penyusuan Shaklee Ramai kawan-kawan saya dikalangan para ibu mengeluh mengatakan penyusuan susu ibu atau breastfeed adalah susah..dan ramai juga yang bagi alasan takut bentuk badan mereka tidak menarik kalau mereka menjalankan penyusuan tersebut..tapi jawapan yang sering saya berikan  ialah.. ”Penyusuan susu ibu ni bukan perkara yang susah atau mustahil, tapi bukan ... Read More »

Resepi Istimewa ESP Shaklee

Salam semua..hari ni saya nak sharekan resepi istimewa untuk jadikan ESP Shaklee anda lazat sangat-sangat..sebenarnya ada banyak cara untuk bancuh ESP  Shaklee tapi ni adalah sebahagian resepi yang rugi kalau anda tak cuba..:) Perkara yang paling penting sekali ialah anda kene tahu pantang larang ESP Shaklee ni dulu.. Pantang –larangnye ialah..jeng..jeng..jeng.. JANGAN GUNAKAN AIR PANAS! Cara yang betul untuk bancuh ... Read More »

You might also likeclose