Cara Jadi Ahli Shaklee

Hampir setiap hari pasti ada yang bertanya dengan kami ‘Bagaimana  Cara Jadi Ahli Shaklee ?’. So kali ni saya nak share langkah demi langkah mendaftar sebagai  Ahli Shaklee .

Cara Jadi Ahli Shaklee

Alhamdulillah, maksudnya semakin ramai yang sedar tentang keistimewaan produk

Shaklee

dan perbezaannya berbanding produk-produk dan syarikat MLM yang lain.

 Shaklee  ialah sebuah organisasi yang memfokuskan kepada kepentingan memperbaiki tahap kesihatan semua individu.  Shaklee  sanggup menghabiskan beratus-ratus juta hanya untuk R&D produk-produknya. Sebab tu lah semua produk-produk  Shaklee  sangat berkualiti dan dijamin semulajadi dan selamat.

Alhamdulillah disebabkan  Shaklee  betul-betul ikhlas dan fokus untuk membantu orang memperbaiki tarah kesihatan,  Shaklee  dapat bertahan sehingga ke hari ini. Syarikat  Shaklee  telah pun berumur 56 tahun dan telah memasuki tahun yang ke 26 di pasaran Malaysia.

So, berbalik kepada  Cara Jadi Ahli Shaklee , sebenarnya ada beberapa cara untuk  Daftar Ahli Shaklee .

Cara yang pertama ialah isi borang  Daftar Ahli Shaklee  di sini dan ikut langkah-langkah yang telah diberikan.

Cara yang kedua ialah, anda boleh pergi sendiri ke  Cawangan Shaklee  yang berdekatan dengan rumah anda. Anda boleh melakukan pendaftaran di kaunter  Shaklee  dengan menggunakan ID ( iaitu ID saya) sebagai sponsor. Sila rujuk di sini untuk  Senarai Cawangan Shaklee .

Anda hanya perlu membuat pembayaran sebanyak RM65 sahaja.

Sebaik selesai proses  Daftar Ahli Shaklee  di kaunter, anda akan diberikan nombor  Ahli Shaklee  anda berserta dengan Kit Ahli. Pelbagai bahan rujukan penting yang ada di dalam kit ahli tersebut. Antaranya ialah Etika Pemasaran, Plan Pemasaran, Senarai Harga Ahli, buku nutrisi dan lain-lain lagi.

Cara yang ketiga ialah, SMS/Whatsapp <AHLI> ke 012-3461698 dan saya akan berikan nombor akaun untuk tujuan pembayaran  Pendaftaran Keahlian Shaklee  anda. Seterusnya selepas anda membuat pembayaran RM65 + RM10(penghantaran Kit Ahli) anda perlu memberikan nama penuh, nombor kad pengenalan dan alamat anda.

 Cara Jadi Ahli Shaklee  yang keempat ialah buat pembelian produk Shaklee sebanyak RM650 dan dapatkan  Keahlian Shaklee  secara automatik dengan percuma!

So, anda dah boleh pilih mana-mana  Cara Daftar Ahli Shaklee  mengikut kesesuaian anda.

Sekiranya anda memilih cara yang pertama, ketiga dan keempat, saya akan proseskan pendaftaran anda secepat mungkin. Anda akan menerima Kit  Ahli Shaklee  yang dihantar oleh pihak courier atau poslaju dalam tempoh 3-4 hari bekerja.

Sekiranya anda masih tidak menerima Kit Ahli anda dalam tempoh yang ditetapkan sila maklumkan kepada saya secepat mungkin. Insyaa Allah saya akan berurusan dengan pihak yang berkenaan agar tindakan segera boleh diambil.

Jemput baca di sini tentang  Kelebihan Jadi Ahli Shaklee  di sini.

Sekian dulu perkongsian kali ni. Semoga perkongsian mengenai  Cara Daftar Ahli Shaklee  ni membantu memudahkan impian anda untuk mendaftar sebagai  Ahli Shaklee .

Selamat mendaftar sebagai  Ahli Shaklee . Kami di Vitaminhalal,com sangat mengalu-alukan kehadiran anda ke dalam Special Group kami.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda –> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda –> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee –> Daftar Ahli Shaklee 2017

Nak Beli Produk Shaklee? –> Cara Beli Produk Shaklee Online

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: