Cara Jadi Ahli Shaklee

Hampir setiap hari pasti ada yang bertanya dengan kami ‘Bagaimana Cara Jadi Ahli Shaklee?’. So kali ni saya nak share langkah demi langkah mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

Cara Jadi Ahli Shaklee

Alhamdulillah, maksudnya semakin ramai yang sedar tentang keistimewaan produk

dan perbezaannya berbanding produk-produk dan syarikat MLM yang lain.

Shaklee ialah sebuah organisasi yang memfokuskan kepada kepentingan memperbaiki tahap kesihatan semua individu. Shaklee sanggup menghabiskan beratus-ratus juta hanya untuk R&D produk-produknya. Sebab tu lah semua produk-produk Shaklee sangat berkualiti dan dijamin semulajadi dan selamat.

Alhamdulillah disebabkan Shaklee betul-betul ikhlas dan fokus untuk membantu orang memperbaiki tarah kesihatan, Shaklee dapat bertahan sehingga ke hari ini. Syarikat Shaklee telah pun berumur 56 tahun dan telah memasuki tahun yang ke 26 di pasaran Malaysia.

So, berbalik kepada Cara Jadi Ahli Shaklee, sebenarnya ada beberapa cara untuk Daftar Ahli Shaklee.

Cara yang pertama ialah isi borang Daftar Ahli Shaklee di sini dan ikut langkah-langkah yang telah diberikan.

Cara yang kedua ialah, anda boleh pergi sendiri ke Cawangan Shaklee yang berdekatan dengan rumah anda. Anda boleh melakukan pendaftaran di kaunter Shaklee dengan menggunakan ID ( iaitu ID saya) sebagai sponsor. Sila rujuk di sini untuk Senarai Cawangan Shaklee.

Anda hanya perlu membuat pembayaran sebanyak RM65 sahaja.

Sebaik selesai proses Daftar Ahli Shaklee di kaunter, anda akan diberikan nombor Ahli Shaklee anda berserta dengan Kit Ahli. Pelbagai bahan rujukan penting yang ada di dalam kit ahli tersebut. Antaranya ialah Etika Pemasaran, Plan Pemasaran, Senarai Harga Ahli, buku nutrisi dan lain-lain lagi.

Cara yang ketiga ialah, SMS/Whatsapp <AHLI> ke 012-3461698 dan saya akan berikan nombor akaun untuk tujuan pembayaran Pendaftaran Keahlian Shaklee anda. Seterusnya selepas anda membuat pembayaran RM65 + RM10(penghantaran Kit Ahli) anda perlu memberikan nama penuh, nombor kad pengenalan dan alamat anda.

Cara Jadi Ahli Shaklee yang keempat ialah buat pembelian produk Shaklee sebanyak RM650 dan dapatkan Keahlian Shaklee secara automatik dengan percuma!

So, anda dah boleh pilih mana-mana Cara Daftar Ahli Shaklee mengikut kesesuaian anda.

Sekiranya anda memilih cara yang pertama, ketiga dan keempat, saya akan proseskan pendaftaran anda secepat mungkin. Anda akan menerima Kit Ahli Shaklee yang dihantar oleh pihak courier atau poslaju dalam tempoh 3-4 hari bekerja.

Sekiranya anda masih tidak menerima Kit Ahli anda dalam tempoh yang ditetapkan sila maklumkan kepada saya secepat mungkin. Insyaa Allah saya akan berurusan dengan pihak yang berkenaan agar tindakan segera boleh diambil.

Jemput baca di sini tentang Kelebihan Jadi Ahli Shaklee di sini.

Sekian dulu perkongsian kali ni. Semoga perkongsian mengenai Cara Daftar Ahli Shaklee ni membantu memudahkan impian anda untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

Selamat mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Kami di Vitaminhalal,com sangat mengalu-alukan kehadiran anda ke dalam Special Group kami.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaCari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: