Bisnes Online Shaklee – Bukan Sekadar Untung Runcit Semata-mata

Ramai orang ingat bila buat bisnes online shaklee mereka hanya akan dapat untung runcit je.

Bisnes-Online-Shaklee-Bukan-Sekadar-Untung-Runcit-Semata-mata

Majoriti tak tahu yang dalam bisnes online shaklee, semua ahli / pengedar shaklee layak dapat pelbagai bonus tunai dan insentif lain.

Sebab tu la mana yang dah tau memang buat bisnes online shaklee ni betul-betul.

Saya dulu pun berminat nak buat bisnes online shaklee secara serius sebab nampak peluang tanpa had yang shaklee tawarkan.

Bisnes shaklee memang sangat istimewa dan lain daripada yang lain sebab shaklee satu-satunya syarikat yang ada ‘patent’ ‘PAY TO INFINITY’.

Maksudnya setiap Pengedar Shaklee layak dapat bonus tanpa had bergantung kepada prestasi organisasi masing-masing.

Atas sebab ni la walaupun ramai yang recommend untuk buat dropship(masa saya bekerja dulu), tapi saya tetap fokus kepada bisnes online shaklee.

Nak tau peluang income yang shaklee malaysia tawarkan?

 

5 Bonus Tunai Dalam Yang Ditawarkan Dalam Bisnes Online Shaklee

1. Untung runcit

Untung runcit je pun kalau buat sungguh-sungguh boleh dapat 4 angka tau.

2. Bonus Jualan Peribadi

Bonus tunai yang dibayar berdasarkan jualan peribadi.

Bukan setakat Pengedar Shaklee je yang dapat tau. Ahli shaklee yang makan sendiri pun berpeluang untuk dapat bonus peribadi ni.

3. Bonus Jualan Kumpulan

Kelebihan Bisnes Online Shaklee ialah ia bisnes networking. Shaklee bayar insentif dalam bentuk tunai kerana anda membimbing ahli dalam organisasi anda membuat jualan

4. Bonus Kepimpinan

Sebagai insentif untuk anda kerana membantu pengedar shaklee di organisasi anda berkembang, shaklee akan bayar bonus kepimpinan dalam bentuk tunai.

5. Bonus infiniti

Bonus tunai ini hanya layak untuk Pemimpin yang berpangkat Coordinator ke atas.

Bonus ni yang paling diidam-idamkan oleh semua pengedar shaklee yang serius jalankan bisnes shaklee.

Banyakkan bonus yang shaklee tawarkan?

Selain daripada 5 Bonus Tunai di atas, semua Pengedar Shaklee juga berpeluang untuk mendapat Bonus Kereta.

Bonus kereta pun shaklee bayar dalam bentuk tunai. So, terserahlah kepada anda nak buat apa.

Nak beli kereta baru?
Bayar Installment kereta sedia ada?
Nak gunakan untuk perbelanjaan keluarga atau melancong?
Atau nak buat sebagai simpanan je?

Pilihan di tangan anda.

Selain daripada Bonus Tunai dan Bonus Kereta, ada 1 lagi perkara best yang shaklee tawarkan tau.

Pengedar shaklee yang serius buat bisnes shaklee berpeluang untuk dapat percutian 5 Bintang secara percuma!

Insyaa Allah rabu ni saya dan kawan-kawan pengedar shaklee lain akan join Trip Percutian Percuma Shaklee.

Kami akan belayar ke Langkawi, Phuket dan Penang bersama Star Cruise Libra 🙂

Bisnes-Online-Shaklee-Bukan-Sekadar-Untung-Runcit-Semata-mata-pengedar-shaklee-vivix-shaklee

Saya Semasa Menerima Anugerah di National Conference yang lepas.

Nak tau cara untuk dapat pelbagai Bonus dan insentif dalam bisnes online shaklee?

Jom sertai kami dengan Daftar Jadi Ahli Shaklee hari ni juga!

Anda boleh isikan >> Borang Daftar Ahli Shaklee Online << ni.

Atau yang paling mudah, type ‘BISNES SHAKLEE‘ dan Whatsapp ke 012-346 1698 untuk kami bantu anda mulakan bisnes online shaklee hari ni juga.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online



 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: