Bisnes Online Paling Best – Rahsia Jana Income 4 Angka Sebulan Dari Rumah Sampai Boleh Berhenti Kerja

Nak tau Bisnes Online paling best yang dah bantu saya jana income minimum 4 angka sebulan dari rumah?

Bisnes Online Paling Best - Rahsia Jana Income 4 Angka Sebulan Dari Rumah Sampai Boleh Berhenti Kerja - Pengedar Shaklee Kuala Lumpur - Pengedar Vivix Shaklee Kuala Lumpur

Best sangat-sangat tau bisnes online yang satu ni. Sebab tu la saya setia dan tak cari bisnes lain dah.

Sebelum tu, mungkin ada yang tak berapa faham tentang maksud sebenar bisnes online.

Apa Itu Bisnes Online?

Bisnes Online ialah bisnes atau perniagaan yang dijalankan dalam talian.

Urusan jual beli dalam bisnes online di jalan secara online. Maksudnya pembeli datang membeli di kedai online penjual.

Manakala produk yang dibeli pula akan dihantar melalui pos atau courier ke rumah pembeli.

Namun ada juga sesetengah peniaga bisnes online yang menyediakan servis COD – Cash On Delivery untuk kawasan yang berdekatan dengan mereka.

Ok jom sambung balik tentang bisnes yang saya buat yang dah bantu saya jana income minimum 4 angka sebulan.

Bisnes ni memang best sebab asbab buat bisnes ni la saya boleh realisasikan impian saya untuk berhenti kerja dan jaga sendiri anak-anak kat rumah.

Kenapa saya kata best?

Sebab walaupun saya dah berhenti kerja daripada institusi perbankan sebagai Penolong Pengurus, Alhamdulillah saya ada income yang kukuh.

Malah income saya dapat daripada bisnes ni lagi banyak daripada gaji saya masa kerja dulu tau.

Asalnya saya bermula dengan menjalankan bisnes ni sebagai kerja sambilan di rumah je.

Lama-kelamaan saya nampak peluang yang besar untuk jana income dari rumah. So, saya pun decide untuk fokus dan buat sungguh-sungguh.

Bisnes Online yang saya maksudkan ialah bisnes online shaklee.

Apa yang best sangat bisnes online shaklee ni?

Kelebihan Bisnes Online Shaklee Berbanding Bisnes lain

1. Modal permulaan bisnes shaklee cuma RM80 je.

2. Rendah risiko untuk berlaku kerugian. Memang rendah sebab modal pun tak sampai RM100.

3. Pulangan berganda-ganda. Janji rajin je.4.Tak wajib simpan stok. Boleh mula dengan ala-ala dropship. Pelanggan order dan buat bayaran, Shaklee HQ hantarkan terus ke rumah pelanggan

5. Ada untung runcit, bonus tunai, bonus kepimpinan, bonus kereta dan macam-macam lagi. Best sangat semuanya dibayar dalam bentuk tunai.

Tak macam bisnes online lain yang kebanyakannya cuma ada untung runcit je.

6. Buat sekali hasil berkali-kali. Ni la untungnya buat bisnes online shaklee. Tapi haruslah dengan ilmu dan teknik yang betul.

7. Kedai Online Shaklee buka 24 jam setiap hari, 365 hari setahun.

8. Target pelanggan lebih besar. Boleh target mana-mana area yang anda inginkan. Nak target 1 dunia pun boleh. Janji sanggup je nak layan permintaan pelanggan.

9. Boleh dijalankan di mana-mana janji ada internet.

Berminat nak join saya dan team Pengedar Shaklee di rangkaian kami buat bisnes online shaklee?

Jom Daftar Jadi Ahli Shaklee kat sini >> Borang Daftar Ahli Shaklee Online <<

Atau hubungi hotline kami di 012-346 1698 untuk sebarang bantuan.

Team kami akan uruskan pendaftaran keahlian shaklee anda supaya anda boleh mulakan bisnes online shaklee anda secepat mungkin.

Jom buat bisnes online!

Cari Agen Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda --> Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee? --> Cara Beli Produk Shaklee Online



 
Call to action blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You might also likeclose
%d bloggers like this: