Alternatif Untuk Penghidap Sakit Lutut dan Sakit Sendi

Assalamualaikum semua.. Lama sungguh rasanya blog vitaminhalal.com ni tak berupdate. Almaklumlah kebizian melanda. Nak menguruskan beberapa anak-anak dan beberapa ‘rumah’ hehe.

Sebenarnya lately ni kerap sangat saya dapat order dan pertanyaan bila Advance Joint Health Shaklee yang out of stock tu nak ada balik.  So, kali ni saya sharekan alternatif yang bermanfaat dan boleh membantu masalah sakit sendi atau sakit lutut anda.

Sakit Lutut atau Sakit Sendi

 okay, seperti yang anda sedia maklum, produk Advance Joint Health Shaklee memang tengah out of stock sekarang ni. Actually dah lama jugak la out of stocknya.

Puncanya ialah Shaklee ada buat penambah baikan dalam kandungan produk tersebut. So, standard prosedurnya ialah Shaklee kena dapatkan semual kelulusan daripada pihak berkuasa Malaysia sebelum memasarkannya. Masalahnya proses nak dapat kelulusan tu memang ambil masa yang sangat lama.

So, rmai la yang sedih dan kecewa sebab tak dapat stok Advance Joint Health tu. Ramai yang merayu-rayu mintak saya carikan juga stok Advance Joint tu untuk diorang. Alhamdulillah ada jugak la yang saya berjaya dapat. hehe

Berita baik untuk anda yang mengalami masalah sakit sendi atau lutut, sekarang anda dah ada alternatif lain untuk merawat masalah anda. Produk yang boleh membantu masalah sendi atau sakit lutut anda ialah:

1. VIVIX

Kajian menunjukkan resveratrol (bahan dalam Vivix tuh) berkesan utk mengatasi masalah keradangan, antioksidan, membaiki DNA dan menghalang sel dari bermutasi. Ia bukan saja sangat bagus untuk masalah sendi tapi masalah2 kesihatan lain. Silap2 boleh muda 25 tahun? Best ke best? :)

2. Collagen Powder (SCP)

Kolagen diperlukan utk membaiki dan maintain tisu2 lembut di sekitar sendi. kalau tisu2 ni rosak.. itu yg krupp krappp sakit sendi segala tu.

3. VITA-C

Vitamin C sangat penting dalam penghasilan Collagen. Suka atau tidak kita ni sebenarnya kekurangan vitamin C sebab ia mudah sangat keluar dari tubuh kita.

So, apa tunggu lagi?

Tak payah sedih-sedih or frust lama-lama ye. Jom saya bantu anda dapatkan Set Sendi Alternatif anda ni sekarang juga!

Jangan tunggu sampai yang 3 ni pun out of stock pulak ye. hehe

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose