Alfalfa Shaklee – Vitamin Asas Untuk Pelbagai Fungsi

 Alfalfa Shaklee  merupakan asas kepada elemen penting untuk mencapai matlamat kesihatan yang anda idam-idamkan.

alfalfa shaklee

 Alfalfa Shaklee  sangat disarankan untuk diambil sebelum anda mengambil apa-apa vitamin tambahan untuk fungsi detox tubuh.

Antara vitamin-vitamin yang boleh ditemui di dalam  Alfalfa  ialah Vitamin A, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin K dan Vitamin D.  Alfalfa  juga mengandungi mineral-mineral penting iaitu Kalsium, Zat Besi, Kalium, Fosforu, Sodium dan Silikon Magnesium.

Terlalu banyak nutrisi penting yang terdapat dalam  Alfalfa  sebab tulah ianya digelar  Raja Segala Tumbuhan ,

Sempena promosi  Alfalfa Shaklee  Beli 6 Percuma 1 ni saya nak kongsikan set-set khusus yang mengandungi  Alfalfa .

 Set Kurus Shaklee Alfalfa + Omega + Lecithin

 Set Kurus Shaklee  ni sangat disarankan untuk anda yang ingin mendapatkan berat badan idaman dengan cara yang mudah, semulajadi, berkesan dan selamat. Ia juga membantu anda untuk mengekalkan berat badan anda secara konsisten tanpa mengalami ‘yo-yo effect’.

 Set Milk Booster Shaklee Alfalfa + Vitalea + B Complex + Ostematrix + Vita C + ESP

Set ini sangat berkesan untuk membantu para  Ibu Menyusu  untuk  Banyakkan Susu Ibu  dan  Pekatkan Susu Ibu . Ia juga dapat membantu anda kekal bertenaga walaupun penat dengan tugasan harian dan rutin menyusu.

 Set Milk Boster Shaklee  juga membantu bayi untuk kenyang lebih lama dan kurang bergayut dengan anda.

 Set Detox Shaklee Alfalfa + Herblax

Membantu anda yang mengalami masalah pembuangan/sembelit. Ia juga merupakan set asas untuk menyahtoksinkan dan membersikan usus anda.

 Set Sihat Wanita Alfalfa + GLA Complex + Ostematrix

Membantu mengurangkan masalah keputihan dan masalah period tidak teratur di kalangan wanita. Ia juga dapat membantu mengurangkan sindrom  Senggugut / PMS .

Fungsi  GLA Complex  sangat penting dalam membantu keseimbangan hormone anda. Manakala  Alfalfa  pula bertindak sebagai agent ‘pengetat’ seperti ‘ Kacip Fatimah ’. :)

Baca lagi tentang  Alfalfa Shaklee  di sini

Bestkan  Alfalfa Shaklee  ni? Dah la sangat banyak khasiatnya, harganya pun sangat berpatutan. Sebotol Alfalfa besar yang mengandungi 700 biji harganya cuma RM97.50 sahaja. Manakala Alfalfa kecil yang mengandungi 330 bji pula cuma berharga RM53 sahaja.

Alfalfa Shaklee

Kalau anda nak lebih jimat jom beli sekarang kerana harga sangat-sangatlah murah. Bulan depan harganya dah kembali kepada harga asal ye.:)

Set yang saya kongsikan kali ni hanyalah sebahagian daripada set-set  Shaklee  yang mengandungi  Alfalfa . Sebenarnya ada banyak lagi. Insyaa Allah jika berkesempatan saya akan kongsikan lagi dalam entry akan datang.

Penting!

Tidak semua  Alfalfa  adalah sama.  Alfalfa  yang anda temui di pasaraya ialah  Alfalf a biji cambah( Alfalfa Sprout ).  Alfalfa Shaklee  di tanam menggunakan teknologi hijau, tanpa racun kulat, tanpas pertisid, tanpa hormon sintetik dan tanpa bahan kimia.

AWAS!

 Alfalfa  tidak boleh di ambil oleh individu yang mempunyai masalah auto imun, lupus/ SLE  dan  Talasemia .

Jom saya bantu anda untuk dapatkan  Alfalfa  terbaik iaitu  Alfalfa Shakle e.

Promosi ini akan tamat pada 31 Januari 2014 ye.:)

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


2 comments

  1. sangat bermanfaat..bagus alfalfa ni ye..

  2. ye sis..sebab tu Alfalfa digelar Raja Segala Herba :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose