Alfalfa – Penyelesaian Masalah Keputihan dan Rahsia Keintiman wanita .

Alhamdulillah..kita masih dipanjang umur..baru je selesai makan malam bersama keluarga..tiba-tiba teringat pula yang saya dah plan nak kongsi kepada semua tentang feedback daripada pengguna yang mengamalkan Alfalfa Shaklee..
Sebenarnya keputihan ni adalah perkara normal je di kalangan wanita..asalkan ianya berwarna jernih, putih dan tidak berbau..tapi kalau cecair tu dah berbau, berwara  kekuningan dan bersifat pekat pastu ditambah pulak rasa gatal-gatal tu tandanya JANGKITAN KULAT..Jangkitan kulat ni bukan masalah ringan ye..sebab ia boleh berjangkit kepada organ-organ lain.so kalau dah ade simptom-simptom jangkitan kulat/keputihan ni cepat-cepat lah cari penyelesaiannya..sebab takut nanti berjangkit kepada pasangan pulak..akibatnya organ seksual si suami pun boleh berasa gatal, melecet dan kemerah-merahan..tak pasal-pasal laki bini tergaru-garu pulak nanti..memanglah orang kata perkahwinan ni satu perkongsian..tapi takkan la penyakit pun nak kongsi kot..hehe
http://mummydinashoppe.blogspot.com/2013/02/alfalfa-penyelesaian-masalah-keputihan.html
Ok..since anda semua dah tau apa itu keputihan dan bahayanya..sekarang jom baca ape pengakuan pengguna Alfalfa Shaklee ni..
http://mummydinashoppe.blogspot.com/2013/02/alfalfa-penyelesaian-masalah-keputihan.html
 Zakiah Zainol okay…no wonder la kali ni lepas abis pantang saya takder masalah macam rasa tak sedap dan discharge yang agak tak best…selalu lepas pantang jer mesti nak ambik bxxxxi. But not this time. I tak nak ambil any jamu cos malas nak campur2
 
 
Dilla Jalil:  alfalfa mmg best..dilla pernah tanya hasben (lepas bersama selepas 100hari berpantang) ada rasa lain tak??hasben dgn serba salah ckp adalah lain sikit lepas bersalin ni..dh kurang grip!tp lepas ambil alfalfa..katanye ketat mengalahkan anak dara ko!!hehehe..i luv alfalfa!! ♥
hehe… pengakuan jujur Dilla tu mmg kisah benar tau… kalau anda nak tahu Alfalfa ni mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido). ..Jadi jika rasa-rasa mcm teruja nak cuba.. silakan yaa..:)
 
Ini hanyalah sebahagian daripada feedback yang saya terima..sebenarnya ada banyak lagi tapi atas alasan peribadi ianya tidak boleh disiarkan kat sini..kalau anda nak tau boleh la cuba rasai sendiri kehebatan Alfalfa Shaklee ni..Kalau anda dah cuba..anda pasti akan terpaut dengan kehebatannya!
Credit:Master Ceri
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 
 
Hubungi saya segera untuk maklumat lanjut:
Agent Shaklee anda bagi kawasan Setapak, Cheras, Ampang, Hulu Langat dan Cyberjaya(weekday shj).
FB: www.facebook.com/MummyDinaShoppe
Emel : ernijusri111@gmail.com
Whatsapp/sms : 012-3461698

Senarai Produk Shaklee dan Harga Shaklee

 
Call to action blog

Share on Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also likeclose